ryan adams

Den 11. oktober udkommer Ryan Adams’ album Ashes & Fire, som jeg personligt ser meget frem til. Selvsamme kunstner indspillede for nylig en særdeles god cover-version på BBC af en gruppe, der ikke just er i samme boldgade, som den alternative country-rocker – nemlig Iron Maidens Wasted Years. Nummeret fremstår helt naturligt i Adams’ hænder, og jeg håber, at I vil nyde det ligeså meget, som jeg har gjort. Hør desuden Adams’ singleudspil fra Ashes & Fire, Lucky Now her. Er stadig meget misundelig på dem, der så ham da han var på besøg tidligere i år.

Love Is Hell-pladerne står stadig som nogle af mine absolutte yndlingsplader, og selvom de foregående plader ikke har været i samme stil, så er der altid et par perler eller to, der kaster blikket tilbage på netop de to ep-udgivelser. Nyd Wasted Years herunder, indtil Ashes & Fire kommer om en god måneds tid.

Ryan Adams – Wasted Years (Iron Maiden Cover):

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/22227516″ params=”show_comments=true&auto_play=false&color=005dff” width=”100%” height=”81″ ]

Iron Maiden – Wasted Years:

poetry in mono #1 i glimt

hunch bettors var første band på programmet, og de gjorde en fremragende figur.
gruppens forkærlighed for post-rocken viste sig momentvis, og det var med kuldeskærende smukke resultater.
forsanger jeppe ladegaard (billedet) viste flere gange, at han besidder en ganske sublim vokal, blandt andet til et af hunch bettors' nye numre, som skal være med på det album, gruppen skal til at arbejde på.
kvartetten annoncerede desuden til vores jomfruaften, at det er deres sidste koncert i et stykke tid - netop grundet de omtalte albumplaner.
den lidt atypiske opsætning med trommerne, klokkespil og to trompeter, gør, at hunch bettors skiller sig ud i deres lydbillede, og til Poetry In Mono efterlod de et særdeles godt indtryk. man bør ikke spare sig selv for at se dem live!
with no arms and legs tog over efter hunch bettors, og de sparkede for alvor gang dansefødderne.
medlemmerne i wnaal virkede virkelig tændte og opsatte på at "fyre den af", og det var bestemt også, hvad de gjorde!

 

with no arms and legs virkede som en naturlig forlængelse af hunch bettors' musik, hvorfor de to gik fint i spænd med hinanden, og aftenen havde en naturlig udvikling.
gruppen havde desuden to korsangere med til at underbygge deres sprudlende alternative pop/rock-musik. alt I alt en fremragende præstation ligeså. en energi-udladning uden lige!

 

poetry in mono-crewet siger mange tak for en fremragende første sejllads, og vi ser allerede glædesfuldt frem til vores kommende arrangement. tak til at alle som kom og til den aldeles fremragende musik!

Se vores foreløbige program-status i bjælken til højre under “poetry in mono“. Du kan i øvrigt finde flere billeder her, som alle var af michael @ livefoto.co

Poetry In Mono Opening Night: Hunch Bettors & With No Arms And Legs

Tidligere har vi fortalt jer om det nye indie-kollektiv, som vi her på blaa vinyl har involveret os i sammen med Danielle Mandix (The Banana Hold-Up). Derfor er vi naturligvis meget glade og stolte af, at præsentere vores første arrangement på fredag den 9. september kl. 21.00 på Stengade, hvor de to talentfulde grupper Hunch Bettors og With No Arms And Legs kickstarter sæsonen og konceptet.

Det er begge grupper, som vi her på blaa vinyl glæder os utrolig meget til at høre, og vi har blandt andet givet vores anerkendelse af hunch bettors’ musik til kende tidligere, ligesom både rikke og undertegnede har været særdeles glade for – først Attrap, og siden hen også With No Arms And Legs, som vi glæder os rigtig meget til at høre. De er begge ude på samme label – it was gnarled – og derfor anbefaler vi, at man giver begge grupper et lyt på it was gnarled’s facebook-side.

Vi håber at se dig på Stengade på fredag den 9. september – det koster en flad halvtredser. Se i øvrigt meget mere info herunder:

Poetry In Mono Opening Night @ Facebook

Poetry In Mono Opening Night @ Stengade

Poetry In Mono @ Facebook