poetry in mono #1 i glimt

hunch bettors var første band på programmet, og de gjorde en fremragende figur.
gruppens forkærlighed for post-rocken viste sig momentvis, og det var med kuldeskærende smukke resultater.
forsanger jeppe ladegaard (billedet) viste flere gange, at han besidder en ganske sublim vokal, blandt andet til et af hunch bettors' nye numre, som skal være med på det album, gruppen skal til at arbejde på.
kvartetten annoncerede desuden til vores jomfruaften, at det er deres sidste koncert i et stykke tid - netop grundet de omtalte albumplaner.
den lidt atypiske opsætning med trommerne, klokkespil og to trompeter, gør, at hunch bettors skiller sig ud i deres lydbillede, og til Poetry In Mono efterlod de et særdeles godt indtryk. man bør ikke spare sig selv for at se dem live!
with no arms and legs tog over efter hunch bettors, og de sparkede for alvor gang dansefødderne.
medlemmerne i wnaal virkede virkelig tændte og opsatte på at "fyre den af", og det var bestemt også, hvad de gjorde!

 

with no arms and legs virkede som en naturlig forlængelse af hunch bettors' musik, hvorfor de to gik fint i spænd med hinanden, og aftenen havde en naturlig udvikling.
gruppen havde desuden to korsangere med til at underbygge deres sprudlende alternative pop/rock-musik. alt I alt en fremragende præstation ligeså. en energi-udladning uden lige!

 

poetry in mono-crewet siger mange tak for en fremragende første sejllads, og vi ser allerede glædesfuldt frem til vores kommende arrangement. tak til at alle som kom og til den aldeles fremragende musik!

Se vores foreløbige program-status i bjælken til højre under “poetry in mono“. Du kan i øvrigt finde flere billeder her, som alle var af michael @ livefoto.co

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

2 tanker om “poetry in mono #1 i glimt”

  1. Pingback: blaa vinyl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *