ryan adams

Den 11. oktober udkommer Ryan Adams’ album Ashes & Fire, som jeg personligt ser meget frem til. Selvsamme kunstner indspillede for nylig en særdeles god cover-version på BBC af en gruppe, der ikke just er i samme boldgade, som den alternative country-rocker – nemlig Iron Maidens Wasted Years. Nummeret fremstår helt naturligt i Adams’ hænder, og jeg håber, at I vil nyde det ligeså meget, som jeg har gjort. Hør desuden Adams’ singleudspil fra Ashes & Fire, Lucky Now her. Er stadig meget misundelig på dem, der så ham da han var på besøg tidligere i år.

Love Is Hell-pladerne står stadig som nogle af mine absolutte yndlingsplader, og selvom de foregående plader ikke har været i samme stil, så er der altid et par perler eller to, der kaster blikket tilbage på netop de to ep-udgivelser. Nyd Wasted Years herunder, indtil Ashes & Fire kommer om en god måneds tid.

Ryan Adams – Wasted Years (Iron Maiden Cover):

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/22227516″ params=”show_comments=true&auto_play=false&color=005dff” width=”100%” height=”81″ ]

Iron Maiden – Wasted Years:

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

3 tanker om “ryan adams”

  1. Pingback: blaa vinyl
  2. Efter koncerten for ikke så lang tid siden i Koncerthuset havde man virkelig grund til at tro at han var begyndt at skrive gode sange igen, men det synes jeg desværre ikke er tilfældet. Det virker mere som om han bevidst har forsøgt at ramme en bestemt stemning som måske nok kan lyde lidt af de tidlige plader, men han virker ikke synderligt overbevisende på den nye – desværre.

  3. Det er en skam. Jeg har eller en to-tre sange fra den nye skive, jeg er ved at være rigtig glad for. Han har jo også bare lavet noget i øst og vest. Noget af det, han har lavet med Cardinals er alt for country efter min smag, mens de ringest anmeldte – Love Is Hell-plader, er mine favoritter. Men jeg ved ikke med dig Peter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *