alice

Det er ikke lang tid siden, jeg skrev om et Ryan Adams-cover af Alice in Chains, men nu kommer den gode Ryan Adams jo snart forbi Musikhuset i Aarhus – den 13. november, så vidt jeg husker, så derfor endnu et indlæg om ham. Om det bliver denne gang, jeg skal indfinde mig blandt publikum, er ikke afgjort endnu, om end jeg skal opleve ham på et givent tidspunkt.

For at vende blikket mod, hvad dette indlæg handler om, så er det albummet East Tiger, der har kørt på min WIMP-playliste de sidste par dage. Jeg har nemlig aldrig fået erhvervet mig albummet, men er kommet til at holde utrolig meget af det. Jeg har lyttet til det meget før i tiden også, hvor jeg dog ikke havde opdaget det korte, men også utrolig smukke nummer Alice. Nummeret Two er også helt fantastisk, og jeg må sige, at Ryan Adams nye album også vokser på mig i øjeblikket. Har I hørt det?

I disse KODA-blog dage (kommer du til debatten den 27. oktober på IDEAL Bar hostet af Musikparlamentet og KODA?) vil jeg linke til Ryan Adams på Spotify, der jo netop er offentliggjort i DK. Endnu en god nyhed.

Ryan Adams – Alice

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *