5 responses to “Et pragtfuldt efterår”

 1. attack

  Enig, flotte programmer, særligt Vox.

  I Århus kan man da tilføje…
  2.9 Gonjasufi
  9.9 I Will Furnish Your Sunday Mornings
  23.9 The Black Angels
  28.10 The Malpractice
  + Atlas-navne som Astatke, The Thing + Forkert Folk
  evt. også Somebody Still Loves You Yeltsin

 2. Peter

  For Københavnerne kan det lige nævnes at The Tallest Man on Earth kan opleves i Malmö allerede i november (jeg mener det er den 10.) og så spiller Broken Social Scene på Vega den 22. som jo så godt nok falder sammen med The Walkmen.
  Derudover
  The New Pornographers – Loppen 16. September
  Wolf Parade – Vega 27. September
  Gaslight Anthem – Vega 4. November
  No Age – Loppen 4. November
  Teenage Fanclub – Vega 15. November

  og sådan lidt mere uden for jeres to by kategorier så bør man bemærke at det fremragende band Dirve-By Truckers spiller i Odense 30. November.

  og så lige et tillykke med jeres nye side.

 3. Morten

  Ja, det bliver i den grad et pragtfuldt efterår. Gaslight Anthem og (verdens bedste band) Teenage Fanclub glæder jeg mig i hvert fald til. Husk også Cowboy Junkies på Loppen den 12.11.

  Og så kan jeg, som københavner, kun skule misundeligt til Århus Festuge-arrangementet med John Doe og Scout Niblett. Uha dog. Heldigvis kommer Niblett også til Loppen den 9.11, det hjælper lidt. Forhåbentlig er hun i stand til at spille en hel koncert denne gang, modsat hendes sidste besøg der var lettere skandaløst, omend mindeværdigt 🙂

  Og ja, tillykke med den nye side skal der også lyde herfra.

 4. Rikke Schlosser

  Morten: Jeg så Scout Niblett på Pitstop tilbage i december 2002, hvor hun optrådte både alene og sammen med June Panic. Det var noget af en oplevelse, da hun var pænt skæv og stiv. Jeg har dog ikke rigtig siden dyrket hende så meget, da jeg ikke rigtig kan finde ud af om jeg kan li’ hende. Af samme grund kom hun ikke med på min liste 🙂

Leave a Reply