blaavinyl.dk byder velkommen!

blaa vinyl har nu været inaktiv i næsten en hel måned, til dels på grund af diverse ferier der skulle afvikles og til dels på grund af den side, du befinder dig på lige nu. Den er vi utrolig glade for at kunne præsentere for jer, og det er noget vi har glædet os rigtig meget til.

Efter mange overvejelser besluttede vi nemlig for et efterhånden lang stykke tid siden, at vi havde lyst til at have lidt mere råderet over vores eget layout, og selve serverpladsen vil være gavnende for os i fremtiden. Derfor er den gamle side på wordpress (blaavinyl.wordpress.com) nu blevet erstattet med blaavinyl.dk. Profilen er den samme, men layoutet er nyt.

Layoutet har Asger Behncke Jacobsen fra Kolding Designskole stået for, og vi er rigtig glade for det resultat der er kommet ud af det. Også vores gode ven Anders Mortensen har hjulpet os med at få det hele op og stå. Og dem er vi meget taknemmelige overfor, da vores egne programmerings- og designevner er yderst begrænsede.

Som sædvanlig har vi stadig mange jern i ilden, så selvom vi i fremtiden vil forsøge at have en hyppigere update-rate herinde, så er blaa vinyl stadig for vores egen fornøjelses skyld og altså uden kommercielle bagtanker.

For en nemheds skyld har vi oprettet en gruppe på facebook til hverdagsbrug når der kommer nye nyheder, artikler eller andre ting vi gerne vil kommentere på. Den vil vi gerne opfordre til at interesserede hægter sig på: blaavinyl.dk på facebook. Ligesom vores twitter-profil er at finde her: blaavinyl.dk på twitter.

Vi glæder os til at dele blaa vinyl’s fortsatte udvikling med jer!

bloggelige hilsner

Rikke og Rune Schlosser

P.S. Vi håber at de flinke mennesker der har linket til os, kunne finde på at rette vores link til vores nye link: blaavinyl.dk.

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *