Heister

Det sympatiske lille århusianske selskab Kanel Records har atter skrevet med et nyt navn. Sidste gang vi havde Kanel på dagsordenen, var det med Snævar Albertssons soloprofjekt Dad Rocks! (der sidenhen har fået opmærksomhed fra NME – sejt!) Denne gang ligger de genremæssige perspektiver ikke langt fra selvsamme kunster.

Navnet på orkesteret er Heister. De stammer fra Ford Lauderdale, Florida, og har for nylig indspillet blandt andet nummeret du finder nederst i dette indlæg. Trioen har selvfølgelig valgt at indspille skidtet inde i et skab. Jeg må erkende, at jeg ikke konkret kan høre det på optagelsen, til gengæld må det have haft en effekt det samlede lydbillede, som er utrolig intimt, og af en yderst behagelig slags.

Musikken er virkelig hyggelig og med et virvar af håndspillede instrumenter. Guitar, ukuele,  harmonium, klokkespil og perkussion. Derudover er det en virkelig behagelig vokal, der i høj grad slægter navne som Nick Drake og Sufjan Stevens på.

Det bedste af det hele er, at der den 27. september udkommer en 7″ split single mellem Heister og Dad Rocks! Så er der vidst ikke nogen undskyldning.

Mp3: Heister – Fairfield (Via Kanel Records)

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *