Når vi skal på Roskilde….

I år ser det sørme ud som om at vi begge her på blaa vinyl regner med at få råd og tid til at komme på Roskilde Festival. Så i den forbindelse har vi sat os ned og kigget på den foreløbige bandliste, som ikke er så lang indtil videre, og fundet de navne frem som vi godt kunne tænke os at tjekke ud. Rikkes liste er endnu ikke så lang som Runes, men det håber vi selvfølgelig ændrer sig efterhånden som vi nærmer os…

RIKKE:
Beach House
C.V. Jørgensen
Casiokids
Dizzy Mizz Lizzy
Efterklang
The Temper Trap

RUNE:
Alice In Chains
Beach House
C.V Jørgensen
Casiokids
Dirty Projectors
Dizzy Mizz Lizzy
Efterklang
Gorillaz
Kasper Spez
NOFX
Pavement
Tech N9ne
The Temper Trap
Them Crooked Vultures

Generelt ser Roskildes program lovende ud, de har både offentliggjort, hvad man må formode er en god del af deres hovednavne i år, men vi ser alligevel frem til at se, hvad de ellers har tilbage i posen.

2 tanker om “Når vi skal på Roskilde….”

  1. Det er alligevel frisk nok Rikke at du ikke regner med at skulle se Pavement. Et par anbefalinger herfra går til HEALTH, Lindstrøm & Christabelle, Bassekou Kouyate & Ngoni Ba og så selvfølgelig Robyn (den sidste koncert hun spillede derovre var out of this world)

  2. Peter, jeg må krybe til kors og indrømme at jeg overhovedet ikke har dyrket dem på noget tidspunkt. Jeg kender godt til dem pr. navn dog…men har endnu ikke lagt ører til dem. Regner dog med snart at få tid og overskud til at sætte mig ned og læse Roskildes program ordentligt igennem…og så kan det godt være at der kommer flere navne på listen. Men om Pavement bliver én af dem…vil tiden vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *