Hype: Grizzly Bear – Veckatimest

grizzly-bear1

Som vi tidligere har omtalt her på siden, så har Grizzly Bear arbejdet på deres plade i et stykke tid. Deres sidste hele album er helt tilbage fra september 2006. De har indimellem udgivet ep’en Friend, men har altså nu deres tredje fuldlængde album på gaden. Veckatimest er navnet, og den vil jeg da godt lige kaste en ordentlig portion positive vibes efter. Det er et aldeles fremragende album. Der er flere meget positive anmeldelser af albummet, og det er jo altid rart, når man for en gangs skyld kan dele sin positivisme med anmelderne. 

LYT til albummet – det er den mest dybfølte opfordring. Der er ikke én dårlig skæring på den plade. Tværtimod er den spækket med ørehængere, og efter min personlige mening topper Grizzly Bear indtil nu med Veckatimest. Horn Of Plenty og Yellow House er begge fremragende plader, bestemt, men den seneste indeholder en tilgængelighed og en særlig energi, der gør den helt speciel.

Jeg vil nøjes med at fremhæve to numre selvom alle SKAL og BØR blive checket ud. Two Weeks og While You Wait For The Others. Ja de er dæleme gode – jeg ved ikke helt hvordan jeg i skrivende stund skal forklare numrene med ord. Men tag lige og lyt, du vil IKKE fortryde.

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

En tanke om “Hype: Grizzly Bear – Veckatimest”

  1. Pingback: blaa vinyl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *