gæsteindlæg – Lars and the hands of light anbefaler

Lars and The Hands of Light

Så er det meget snart, aka på fredag at vi med stolthed i stemmen kan tage hul på denne sæson’s Poetry In Mono aftener! Og i den forbindelse har vi spurgt Lars and The Hands Of Light om de ville komme med et bud på hvad der pt. rocker deres verden. Så her er hvad der rocker forsanger Lars Vognstrups verden pt:

Jimi Hendrix – Manic depressions

All time favorite. Jeg har altid haft lyst til at lave en version af den men, den kan ikke laves federe. Fed tekst, vildeste trommer og selvfølgelig også guitar.

timebox – Beggin’

Især hvis man kan finde det gamle mono mix af den hvor beat og bas er i den ene side, strygere etc. i den anden side. Tror det var Sejerø festival sidste år hvor kim LAS dj’ede den 3 gange.

prodigy of mobb deep – H.N.I.C.

Jeg har fået lysten til at høre rap music tilbage på det sidste. Hvorfor ikke starte med en classic. Det er så lækkert et sample han rapper over. Jeg elsker det lange forløb.

Rihanna – Stay

Min kæreste sagde at hun syntes den var vildt fed, jeg fattede det ikke før jeg hørte den igen dagen efter. Nu er den på repeat i mit hoved og jeg synger den heletiden. Røv irriterende.

pre-be-un – Bicyclist (red. vi har ikke kunne finde nummeret, så i får istedet for Mysteriously in Love)

Hvilket som helst nummer med pre-be-un.. Jeg glæder mig så sygt meget til at se dem spille igen på fredag!

Vi glæder os også. Læs mere om arrangementet her eller tjek det ud på facebook her.

En tanke om “gæsteindlæg – Lars and the hands of light anbefaler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *