gæsteindlæg – heimatt

Heimatt

Sæsonens sidste Poetry In Mono åbner dørene på Stengade på lørdag d. 19. april kl. 21. På plakaten har vi Heimatt og 4 Guys From The Future. På Stengades 1. sal (også kaldet Retrograd) vil Mads Axelsen vende plader det bedste han kan både før, imellem og til efterfesten. I anledning af dette fine arrangement, har Magnus Grilstad fra Heimatt skrevet et lille fint gæsteindlæg hvor han kommer med lidt forskellige anbefalinger. Tjek dem ud herunder:

The Attic Sleepers
TAS er Mathias og Matias, to dejlige mennesker som spiller en mindpleasing form for dream/pop, deres musik er dejlig blødt og rent på en måde hvor det behager sindet med sin melankoli, perfekt til en morgen med tømmermænd. Drengene er lige gået videre i KarriereKanonen, så mon ikke man kommer til at høre mere fra dem snart.

Dansk sommer
Den er ved at være på vej og man kan mærke det, men den må godt se at skynde sig – det er en fantastisk tid med smukke piger i sommerkjoler, kolde øl på Dronning Louises bro, distortion, og en tid hvor alle skal have danset vintermørket af sig. Kom sommer, kom sol!

Dronning Louises Bro

North Fall
Lo-fi shoegaze indie med en super autentisk lyd, North Fall har vi spillet med før og de gør det virkelig godt, Anders Belling er som frontfigur meget autentisk i både udtryk og vokal. Deres debutalbum “Outside It’s Growing Light” udkom i januar og har høstet gode anmeldelser, bestemt et lyt værd!

Roskilde Festival
Verdens dejligste festival hvor mennesker slår sig løs og den gamle 70’er ånd stadig får lov at leve, et sted hvor fremmede mennesker mødes og skaber en helt unik fest sammen – et sted hvor man aldrig ved hvad der kommer til at ske. I år har vi været så heldige at få lov til at spille på Roskilde og vi glæder os helt vildt – en sand drengedrøm der går i opfyldelse, og vi lover et brag af en koncert til sommer.

roskilde festival

Highasakite
Et fantastisk norsk band der har ramt en lyd der virkelig rammer den skandinaviske nerve – de har netop udgivet deres andet album “Silent Treatment” som er blevet rost til skyerne af anmelderne i Norge og som er et helt igennem fantastisk album.

Heimatt spiller til Poetry In Mono #17 på lørdag på Stengade. Vi glæder os! Find mere info og billetter ved at klikke på linket herunder:
PIM 17 flyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *