efterårslyd

Hygge

Travlheden har sænket sig en smule, og pludselig er det blevet efterår. Tid til eftertanke, varme drikke, stearinlys, tæpper og ikke mindst et soundtrack til de mørkegrå dage hvor regnen slår ind på ruderne. Jeg kommer her med nogle bud på hvilke sange der kommer til at hjælpe undertegnede igennem de overskyede dage:

Vi starter i den superaktuelle ende, for Rune gav mig billet til aftenens koncert med Sufjan Stevens i fødselsdagsgave, så hans seneste udspil har fået endnu en chance og den vokser lige så stille på mig. Nummeret ‘Eugene‘ har især gjort indtryk, og jeg håber virkelig at han spiller den i aften:
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/195970036″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

I sidste uge havde jeg besøg af canadiske The Weather Station på Stengade, og er blevet svært begejstret for sangen ‘Way It Is, Way It Could Be‘ fra albummet Loyalty fra tidligere i år. Koncerten bar lettere præg af en forkølet Tamara Lindeman, men hun klarede det trods alt ret godt, og efteråret meldte for alvor sit komme.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/191639983″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

The Tallest Man On Earth er tilbage med en plade. En plade der lige skal have lidt flere tilløb for mit vedkommende, men er smaskforelsket i ‘Little Nowhere Towns‘, og ser frem til at lade pladen vokse yderligere på mig som månederne bliver mørkere og mørkere:

Nu må jeg hellere komme ud ad døren og finde Rune så vi sammen kan nyde Sufjan Stevens selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *