Premiere: Videoen til Ghost

Vi havde besøg af Bodebrixen til Poetry In Mono #5 tilbage i marts måned og siden er der sket ting og sager. Bandet har fået nyt pladeselskab (Playground) og har annonceret nyt album Out of Options som udkommer d. 10. september. Sidst men ikke mindst har de også udgivet første-singlen Ghost, som de nu også har lavet en video til. Denne video har vi været så heldige her på bloggen til at være blandt de første til at vise, og som ekstra bonus har vi haft en lille snak med den ene del af duoen, Andreas Brixen, som her fortæller lidt om sangen og tilblivelse af video såvel som album:

Hvad handler sangen om?
Sangen handler bl.a. om en person som Aske og jeg engang stødte ind i engang imellem. Men den handler også om at se ens ven/kæreste ligeså langsomt gå ind i sig selv hvor fremmedgørelsen bliver stærkere og stærkere.

Hvordan er videoen blevet til?
Musikvideoen er optaget forskellige steder i DK og i udlandet (bl.a. Hamborg). Vi har forsøgt at ramme sangens stemning. Videoen lægger sig dog ikke direkte op ad teksten.

Hvordan har jeres samarbejde været omkring det kommende album og hvordan blev det til?
Aske og jeg skriver alle sange sammen, som er blevet til over en lang periode, inden vi optog pladen med Frederik Nordsø (The William Blakes). Sammen med Frederik indspillede vi næsten det hele fra bunden igen.

Som lovet kommer her den flotte video:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *