Pop Revo pt. 2

Undertegnede er desværre blevet forhindret i at komme afsted til årets Pop Revo som for alvor starter i dag, men det skal da ikke forhindre mig i at skrive endnu et indlæg om den fine lille festival, hvor jeg kommer lidt ind på hvilke navne jeg ville have elsket at opleve live.

Hvis jeg skulle på Pop Revo ville jeg selvfølgelig give samtlige navne en chance, men der er nogle navne som jeg ville se mere frem til end andre. Grimes er ét af dem. Jeg ved ikke hvad det er med mig for tiden, men jeg er gået hen og blevet vældig glad for den elektronisk baserede musik. En bølge Turboweekend og Animal Collective i sin tid startede hos mig, som nu er oppe og vende igen. Jeg ved ikke om det bare er mig eller om det bare ER den tendens musikken har for tiden. Anyways, Grimes har fået min opmærksomhed på den konto, og jeg ville elske at få muligheden for at opleve dem live. Deres seneste plade Visions er endnu kun ved at komme ind under huden på mig, men jeg kan allerede nu ikke udelukke at den kommer med i kapløbet om årets plader.

I den lidt mere organiske og mere dæmpede ende, er det Lower Dens der har gjort indtryk med deres seneste plade Nootropics. Jeg håber at kunne komme afsted ud og se dem på Loppen på søndag.

Sidst men ikke mindst har jeg igennem noget tid gået og lyttet til Austra‘s (billedet) album Feel it Break fra sidste år. Det er én af de her sangstemmer som man enten ikke bryder sig om eller holder af. Jeg må indrømme at jeg igennem de første par lyt havde svært ved at kapere stemmen. Men forleden da jeg satte pladen på igen, skar Kate Stelmani’s stemme sig lige igennem og fandt vej til mit hjerte med sangen Lose It. Det er lidt spøjst som timing nogle gange kan have indflydelse på om man falder for et stykke musik eller ej. Anyways, jeg ville have elsket at opleve dem her live.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *