poetry in mono #2 i glimt

poetry in mono #2 blev ikke ringere af stengades nye scene-lys, der sammen med the golden ratio & from sarah var med til at gøre det til en virkelig hyggelig og festlig aften.
jonas villumsen (eks-entakt) fra duoen the golden ratio startede godt ud overfor en halvfuld sal. udover makkerinden lovisa wanngrenn var de to flankeret af fire andre, og udgjorde en sekstet denne aften.
gruppen var meget nærværende, og deres lavmælte folk-sange kom virkelig til sin ret i stengades rammer.
lovisa wanngrenn viste, at hendes fine vokal går glimrende i spænd med den ligeledes charmerende brug af ukulelen.
ingen tvivl om, at the golden ratio blev nydt i fulde drag af publikum, der i nydningen også fandt plads på gulvet.
rocktrioen from sarah tog over med helt andre toner, hvor det her er forsanger david fjelstrup, der ytre sig via mikrofonen.
Moogie Johnson gav en meget energisk optræden på bassen, samtidig med en behageligt smilende og glad attitude under hele koncerten.
from sarah gav en af deres sidste koncerter, før de vender sig mod indspilning af deres debut album. ep'en "notes" er det eneste, der pt. findes med dem, og den kan stærkt anbefales - især live.
trioen formåede at rykke festen op i gear, og gav en virkelig solid optræden, der efterlader en stigende nysgerrighed frem mod deres kommende album, og fremtidens koncerter.
der var generelt en fremragende stemning - ikke mindst på grund af den gode musik, og den var vores hidtil bedst besøgte aften - takket være the golden ratio & from sarah.

Før, imellem og efter havde vi her på bloggen fornøjelsen af, at hoppe ud i vores jomfru dj-sæt, der inkluderede alt fra Ariel Pink og Blitzen Trapper til The Teenagers og Scott Walker. Det var – mere eller mindre frivilligt – i mono (meget passende for navnet) det meste af aftenen, da The Golden Ratios mange kanaler måtte suge stereoeffekten (det var dem vel ondt). Trods et par små “tænkepauser” gik strygende, første gang taget i betragtning. Vi takker i hvert fald, for en god aften, og glæder os til næste gang, hvor det er de to fantastiske grupper Help Stamp Out Loneliness [UK] & No Hay Banda [DK], der kommer forbi. Det bliver første arrangement med et udenlandsk navn, der endnu ikke har haft en koncert på dansk jord.

Datoen er fredag den 11.11.11, og du kan læse meget mere på facebook. Se i øvrigt flere billeder fra Poetry In Mono #2: From Sarah & The Golden RatioStengades hjemmeside – de er alle venligst bragt med tilladelse fra Michael Jensen.

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *