de store diktatorer

The Great Dictators

Det er ikke meget i har hørt fra os på det sidste, men det vil jeg prøve at lave om på nu. Og jeg lægger ud med det danske band The Great Dictators som har eksisteret siden 2011, men udgav først tidligere i år deres anmelderroste debutalbum, som introducerede det unge band som et uforudsigeligt, stilsikkert og velspillende frisk pust på den danske musikscene. Bandet er allerede gået i studiet for at arbejde på opfølgeren, og har i forbindelse med den og deres kommende turné lavet en lille albumteaser fra nummeret kaldet ‘Baby Skull Ring‘, som ifølge bandet handler om tunge emner som krig, religion, afstumpethed, hykleri og selvcentrering, og hvordan disse elementer tit går hånd i hånd. Hør det herunder:

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/164461713″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Bandet drager ud på Danmarksturné her i efteråret som sluttes af d. 1. november på Stengade. Vi stiller 2 billetter på højkant til koncerten. Alt du skal gøre er at svare på følgende:

Hvad hedder The Great Dictators debutalbum som udkom i februar i år?

Send svaret til blaavinyl [a] gmail.com senest d. 29. oktober kl. 12. Vinderen for direkte svar.

Tjek koncerten nærmere ud her og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *