blaavinyl aften i vanløse

Ida Wenøe

Vi har været så heldige at få lov til at kuratere en aften på Kulturstationen Vanløse d. 25. oktober. Så vi har spurgt Ida Wenøe og Fíne (Fine Glindvad) om de ville være med til at lave en rar blaavinyl-aften, og det har de heldigvis sagt ja til.

Ida Wenøe stødte undertegnede på til årets SPOT Festival hvilket bl.a. resulterede i et indlæg om oplevelsen på bloggen her;

Jeg havde på årets SPOT Festival fornøjelsen af at opleve Ida Wenøe på meget tæt hold, da hun spillede en lille akkustisk pop-up koncert ude foran HeadQuarters. Med tæt hold mener jeg bogstaveligt talt tæt hold, da hun pga. støj blev nødt til at flytte ned på trappen hvor undertegnede stod, så der pludselig kun var en halv meter imellem os imens hun stod der og sang så inderligt. Det var på mange måder en meget grænseoverskridende oplevelse, men samtidig ret så fascinerende at opleve så meget inderlighed på så tæt hold.

Læs mere her. Ida har iøvrigt denne aften Anders Mathiasen (Murder og Vessel) med til at akkompagnere hende, det bliver spændende at se hvad det bliver til.

Fine Glindvad

For de af jer der har fulgt vores Poetry In Mono det seneste halve år, kan sikkert nikke genkendende til hende, da hun i forbindelse med den 16. Poetry In Mono i marts i år varmede op for Echo Me. I den forbindelse skrev Fine et gæsteindlæg her på bloggen hvor hun udover at anbefale lækkert musik, også fortæller lidt om sin baggrund for at blive musiker;

Jeg begyndte at lave musik i 12-13 års alderen. Der opstod mange konflikter inden i mig på det tidspunkt, som jeg havde svært ved at kapere, og det var nok dér behovet for at skabe mit eget opstod. Det var i den periode, jeg fandt ud af, hvilken effekt sangskrivning kunne have på mig. Det at konstatere virkeligheden omkring én, ikke nødvendigvis analysere den eller sige noget dybere om den, men blot omsætte iagttagelser til noget mere struktureret, og beskrive det, som ikke logisk skrider frem. Det blev jeg virkelig draget af!

Læs mere her.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/39953855″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Begge er fantastisk dygtige musikere som har overrasket os positivt i løbet af i år, og denne aften har vi fået mulighed for at præsentere dem i en samlet pakke hvor vi også har kreeret en special-playliste som vil omkrandse de to koncerter. Læs mere om tid og sted og køb billetter her. Vi glæder os til at se jer allesammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *