chorus grant

Kristian Finne Kristensens (eks-The River Phoenix) soloprojekt under navnet Chorus Grant er virkelig vokset på mig her på det sidste med sit debutalbum. …And the Villa Nova hedder det, og det er en utrolig alsidig plade, hvor der både bliver præsenteret popmusik af den helt storladne slags, ligesom han også virkelig formår at servere nogle hårrejsende (tragiske) ballader.

Blood Brothers er en af dem, som du kan se ovenfor. Og videoen er en lidt hårdfør en af slagsen, hvor de fleste måske kender til situationen og følelsen – med undtagelse af slutningen, der (forhåbentlig) er de færreste, som har oplevet.

Der findes flere af den slags på albummet. For eksempel vil jeg anbefale Her Face In the Sun og Everything Red, der befinder sig i samme boldgade som Blood Brothers. Materialet på …And the Villa Nova er dog virkelig af den høje slags, så der er al mulig grund til at kigge lidt nærmere på Finnes pseudonym (kombination af basketball-spilleren Horace Grant og en omkvæds-kompetence). Det en plade, der emmer af gode historier og nerve.

Du kan læse et interview undertegnede havde fornøjelsen af at lave med Kristian Finne Kristensen.

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *