blaavinyl præsenterer… eucrid elms + supertanker

blaavinyl præsenterer

Efter et års pause, er vi endelig klar med endnu en omgang blaavinyl præsenterer… på Kulturstationen Vanløse d. 2. marts. Det er os en stor ære endnu engang at få lov til at arrangere sådan en hyggelig aften, som denne gang er i fint selskab med Eucrid Elms og Supertanker.

Eucrid Elms pressefoto

I december sidste år, udkom Esben Hansen aka Eucrid Elms debutalbum, ‘Digital Funeral‘. Et såkaldt sci-fi soul-album med Esben Hansens dybe og nærværende vokal i centrum. Som titlen på albummet antyder, er temaet undergang; både den personlige undergang i form af sorg og død, men også de katastrofer der venter menneskeheden. Ikke et videre opløftende tema, men det bliver akkompagneret på fineste vis med glimtvis af håb i både musik og tekst. På albummet har vi iøvrigt fornøjelsen af Anders Bach (Bisse, Silvester, Ice Cream Cathedral) på trommer, Anja Lahrmann (Excelsior, Ice Cream Cathedral) på sang, og Michael Bjerre (Mai Miyako) på guitar. Men når vi skal opleve Eucrid Elms live på Kulturstationen Vanløse d. 2. marts, så bliver det solo, hvilket vi er meget spændte på.

Supertanker

Bag navnet Supertanker, finder vi Johann Kolstrup, som nogle måske blot vil huske som JOHANN. Kolstrup har de seneste par år brygget på det nye projekt kaldet Supertanker, som er dansksproget, og eftersigende lyder som et romantisk møde mellem The Flaming Lips og CV. Jørgensen. Kortene er holdt tæt på kroppen, og det eneste vi har fået lov til at lytte på so far, er C.V. Jørgensen coveret ‘Bellevue‘, som i kan lytte til her på Spotify. Vi er meget spændte på at høre mere d. 2. marts.

Facebook eventet findes her. Og du kan købe billetter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *