Prikken over i’et

Jeg troede virkelig at jeg var ovre mit teenage-stadie, hvor jeg kunne komme i den syvende himmel og falde over mine egne ord når jeg med hamrende hjerte, skulle slå over i engelsk for at kunne føre en samtale med én af mine absolutte yndlingsmusikere, når han spørger mig hvordan det går, som var vi gode gamle bekendte (hvilket vi i princippet også er efter at have mødt hinanden en enkelt gang for 3 år siden). Men hvem ville ikke blive bare lidt mundlam, når manden der altid redder dit humør, ikke alene husker dit navn, men også hvordan det staves (!!)?!

Beklager indledningen til dette indlæg er blevet lidt “oh my god”-agtig, men det er tilsyneladende det stadie jeg er i, i skrivende stund. Aftenens koncert var som sagt min fjerde af slagsen, men uden tvivl den bedste af dem alle. Ed var i sit muntre hjørne og publikum opførte sig eksemplarisk. Alt sammen noget der var med til at gøre denne solokoncert sublim. Mit til alle tider yndlingsnummer God Protect Your Soul dukkede allerede op som andet nummer i settet, og rækken af favoritter – nye som gamle – blev bare ved med at dukke op i det godt halvanden time lange set, med det absolutte højdepunkt i den selvjamende udgave af I’ve Become Misguided. Der blev blandet godt rundt i bagkataloget og gjort brug af en del forskellige instrumenter og virkemidler, hvilket passede undertegnede ganske udemærket, og var med til at bære koncerten op på et yderst tilfredsstillende niveau.

Og når alt det så er sagt, får i lige favoritten i liveudgave (dog her med band). Godnat og sov godt!:

2 tanker om “Prikken over i’et”

  1. Haha Danielle, den var god. Og ja, jeg fyrede lige mig selv på vores ellers så seriøse musikblog, som dog godt engang imellem må kunne rumme stemningsrapporter som denne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *