poetry in mono #17 i glimt

4 Guys From The Future © Rikke Schlosser
4 Guys From The Future © Rikke Schlosser

Sæsonens sidste og den 17. Poetry In Mono blev veloverstået i lørdags på Stengade med to superoplagte bands. Undertegnede havde kun haft fornøjelsen af at opleve Heimatt i en akustisk version med Magnus Grilstad og sin guitar, men jeg kan da lige love for at der blev skruet op for tempoet med det 6 mand store band på scenen. Der var dømt folkemusik i det høje tempo der både skabte hygge og dansehumør i den halvfyldte sal.

Mads Axelsen
Til at underholde før, imellem og efter koncerterne, havde vi fint besøg af Mads Axelsen (billedet ovenover) (Det Elektriske Barometer), som spillede noget rigtig lækkert musik. Undertegnede joinede ham efter koncerterne med min kasse vinyler under armen, og det kom der et par rigtig sjove og hyggelige timer ud af hvor vi rigtig fik nørdet igennem. Publikum nød det i fulde drag.

4 Guys From The Future spillede i lidt over en time og gav folk én på opleveren med numre fra både debutalbummet og sidste års meget roste Adagio. Koncertens højdepunkt var som forventet titelsangen fra forrige plade ‘Under The New Morning Sun‘ som flyder ud i ‘Corruption‘ fra Adagio der ender ud i et inferno af kontrolleret støj.

Det var alt i alt en vellykket aften med god musik, glade folk og den hyggelige gode stemning som Poetry In Mono netop sigter at skabe omkring musikken som er i centrum.
Vi glæder os rigtig meget til at se hvad Poetry In Mono kommer til at byde på i efteråret, indtil da kan i nyde et par glimt fra aftenen her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *