min yndlingsplade #1

Sohn - Tremors

Hvis man skulle tro min last.fm profil skulle man tro at Tremors af engelske Sohn var min yndslingsplade. Det er simpelthen den eneste plade jeg for tiden har mest lyst til at høre når jeg er på farten eller sågar når jeg skal sætte en vinyl på i de hjemmelige omgivelser. Det er først nu jeg erfarer at han har spillet på Roskilde sidste år hvor jeg endda for én gangs skyld var tilstede, og jeg skulle desværre arbejde da han spillede på FROST tidligere i år. Men heldigvis er chancen der igen til august hvor STRØM præsenterer ham i VEGA. Min billet er allerede i hus.

Det er én af den slags plader der er faldet ned i min favn på det helt rigtige tidspunkt og ud af den blå luft dukkede Lessons op som var det første nummer der for alvor tog mig med storm. Jeg er især vild med det meget clubbede beat der løfter hele nummeret og cirka 2 minutter inde i nummeret går helt i selvsving. Det er lidt pudsigt at det lige netop skulle være dette nummer der gik direkte ind i mit hjerte da jeg normalt afskyr denne her club-ting. Men i denne her sammenhæng fungerer det sgu og giver mig ikke hovedpine. Lyt selv:

Dernæst imponerer The Wheel med alle de finurlige lag den har. Og sådan har pladen fortsat med at åbne sig op for mig nummer for nummer…

Allerede nu er jeg ikke et sekund i tvivl om at det er den plade der vil komme til at beskrive mit forår 2014 allerbedst og helt sikkert også ende på årslisten i december. Kan anbefales på det kraftigste hvis du har bare det mindste pop-øre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *