På helikoptertur med Deerhunter


Da Deerhunter florerede i 2008 med “Microcastle” var jeg næsten ved at ride med på bølgen. Jeg kunne da godt fornemme og høre, at Bradford Cox havde en yderst behagelig vokal, og at det ikke umiddelbart lød som noget, jeg havde hørt før, men det er først nu, at det for alvor går op for mig, hvor godt det egentlig er.

En god kammerat anbefalede mig at lytte til Deerhunters kommende album på NPR.org, og han anbefalede desuden det Youtube-klip, der er ovenfor. Det er “Helicopter” fra det nye album “Halcyon Digest”, som udkommer i morgen, og det er virkelig fremragende. Det er både melodisk, støjende, fængende, rørende og utrolig kvalificeret.

Jeg har lidt svært ved at sætte ord på min begejstring, og da jeg ikke har hørt hele albummet endnu, kan jeg desværre ikke udtale mig om det samlede resultat. Det skal tids nok komme, og så lover jeg at dele det. Men tag og hør “Helicopter” – det kan kun være en motivationsfaktor for dig.

Mp3: Deerhunter – Helicopter (Via We Haz Nw Muzik)

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

En tanke om “På helikoptertur med Deerhunter”

  1. pladens sidste nummer, som jeg ganske vist ikke kan huske titlen på, er dedikeret til Jay Retard, og dén er anbefalelsesværdig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *