PB43 præsenterer…

Cirkus til PB43 Præsenterer...

Undertegnede havde for et par weekender siden, fornøjelsen af at opleve den lille endagsfestival PB43 Præsenterer… ude på Amager. Det var en dejlig oplevelse, med 2 scener, 3 madboder og 3 barer, glade mennesker og skøn musik. Meget simpelt, hjemmeligt og dejlig dag/aften.

Jeg var desværre ikke så mobil og humpede rundt på krykker, så det var begrænset hvad jeg fik oplevet. Men SVIN, Murder, Mads Beldring + Kostcirkeln, Before The Show og Alcoholic Faith Mission fik jeg da mere eller mindre med.

Aftenens absolutte højdepunkt, var da Alcoholic Faith Mission nåede til deres sidste nummer – Throw Us To The Wolves – og præsenterede cirkusparret Tin Can Company, som på smukkeste vis slyngede sig op og ned ad denne her kæmpe stang som befandt sig midt i salen (billedet). Det var til tider et halsbrækkende syn og helt klart noget som tiltrak så meget opmærksomhed at selv bandet næsten havde svært ved at koncentrere sig om at spille. Tin Can Company har til og med været med til at lave videoen til den fine sang:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *