kadie elder

WidenRiftCover

De putter noget godt i kaffen i Aarhus, for de spytter elektroniske talenter ud på stribe. Et af dem er Kadie Elder, der for nylig har smidt deres første “rigtige” track op til fri download.

Nummeret hedder Widen Rift, og det er en stemingsfuld sag, der udfordrer registrene hos forsanger og hovedbagmand Anders Rask – falset, dybde og mellemleje – det hele lyder lige godt. De formår virkelig at dosere instrumenterne smagfuldt, og der er små smagfulde vokal-dubs de helt rigtige steder.

Musikken er som sagt lavet af Anders Rask i samarbejde med producerteamet Jonas Tranberg og Christian Vad, hvor førstnævnte også har haft en finger med i spillet i projekter som Asbjørn og Lydmor. Og det kan bestemt høres, at der er elementer indenfor samme kategori, der går igen hos Kadie Elder – der dog bestemt skiller sig ud. Live har han samlet sig et stærkt hold, der blandt andet har spillet med folk som Kirsten & Marie og Kites & Komets med flere.

Kadie Elder er et umiddelbart og behageligt elektro-poppet bekendtskab – og vi vender stærkt tilbage med mere fra gruppen, når deres ep står for døren i april.

Lyt til dem herunder – og følg dem her.

Kadie Elder – Widen Rift:
Widen Rift by Kadie Elder

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *