hay hay

Hay Hay. Foto: Erica Fava

Udover at jeg er vildt oppe og køre over, at jeg er kommet til at købe en billet til kongerne Jay-Z og Kanye Wests koncert i aften i Malmö, så er jeg også virkelig oppe og køre over Hay Hays seneste single Wild At Heart, som de netop har udgivet digitalt.

Navne som Duran Duran, Yeah Yeah Yeahs og Robyn giver genlyd, mens det svenske band Niki & the Dove befinder sig i samme boldgade som trioen – om end med betydelige forskelle.

Netop Wild At Hearts kvaliteter kommer af den organiske sfære eller boble musikken er svøbt i. Et mindre myriade af synth-figurer, der er klæder forsangerinde Anna Bjørck Vejby Geils vokal, der balancerer mellem minimalistisk frasering og vibrato samt en mere clean lys kvindestemme. Produktionen overrasker gang på gang, og det er som sådan et “stille” popnummer, da hooket ikke påtvinges, men derimod stille og roligt lader sig glide ind i bevidstheden.

Er man i Berlin i weekenden, så vil jeg anbefale, at man tager ind og checker Hay Hay ud på Leap i Berlin. De har fået en god bunke eksportstøttekroner sammen med fire andre aktører, hvor man den 31. maj og 1. juni kan opleve et anderledes eksport-arrangement, der har fået navnet Element 5 – se mere på element-5.dk. Check singlen ud forneden:

Hay Hay – Wild At Heart:

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/47948782″ params=”auto_play=false&show_artwork=true&color=0055ff” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *