No responses to “Et lille stort surt opstød”

 1. Rune

  Godt indlæg Rikke 🙂 Det er ret sjovt, for jeg overvejer meget at tage fat i samme problemstilling. Jeg skal til at skrive en artikel nu, og netop P3’s klippe/rette lyst hos kunstnerne kunne jeg virkelig godt tænke mig at tage fat på. Det er godt nok en underlig måde at fremme musik på. Musikerne ligger jo tanker bag den både de har skåret og valgt deres former. Det er sgu på grænsen til absurditet og diktatori (hvis man kan sige det)!

 2. Danielle

  super godt skrevet!

 3. Haanen

  hej…faldt tilfældigvis over jeres blog via en gaffa diskusion..

  Jeg er ligesom jer også skræmt af denne lidt,efter min mening, useriøse måde at fremstille musik. Men jeg vil bare lige påpege at det altså ikke er p3 der “skærer” i musikken, men at det er kunstnerne selv der laver radioedits for at tilpasse sig p3’s sendeflade. Så p3 går altså ikke ind og “gør” noget ved kunstnernes numre, men det sker selvfølglig at p3 siger at nummeret vil have bedre chance hvis man er villig til at “skære” lidt i det. Derefter er det op til kunstneren at bedømme om dette har interesse. Men man kan sige at det stadigvæk siger lidt om at p3’s magt er blevet alt for stor.Alt i alt er jeg enig i de synspunkter som bliver luftet i ovenstående artikkel, men jeg syntes det er vigtigt at pointere at det er kunstnerens eget valg.

 4. Rikke

  Det er det sikkert også i mange tilfælde, men P3 piller altså mere ved musikken end man lige går rundt og tror, også selvom kunstnerne laver de her radio edit/single edit versioner af deres værker…

  Hvem har sagt til dig at de ikke gør ?

Leave a Reply