blaa mandag #3

Efter at have måtte leve i næsten et halvt år uden min pladespiller og mine vinyler, blev jeg langt om længe genforenet med dem her i weekenden, og pladespilleren har fået drømmepladsen – lige ved siden af sengen. Sådan skal det være!

Anyways…da jeg langt om længe fik sat strøm til og fundet plads til højttalerne osv. skulle jeg jo bestemme mig for en plade. Valget faldt på en plade jeg ikke har hørt i 100 år, nemlig klassikeren Bridge Over Troubled Water af Simon and Garfunkel fra 1970. Og hvilket genlyt! Den plade er jo fantastisk. Så hvis du ikke har givet dig i kast med de gamle travere endnu, er dette et godt bud på et godt sted at starte. Og nu vi er ved de to herrer, skal deres plade Bookends fra 1968 da også lige nævnes, selvom jeg desværre endnu ikke har fået erhvervet mig den, så burde numre som America (til dem der har set Almost Famous en milliard gange som jeg, bliver dette dejlige nummer spillet da storesøsteren flytter hjemmefra for at blive stewardesse) og så selvfølgelig den vel nok mest kendte skæring Mrs. Robinson, være overbevisende nok til en investering.

Til slut vil jeg præsentere jer for ét af mine absolutte yndlingsnumre fra Bridge Over Troubled Water, her i en coverversion af de album- og koncert aktuelle Local Natives:

5 tanker om “blaa mandag #3”

  1. God anbefaling – den er lige blevet fundet frem fra reolen. (hvor den stod skræmmende tæt på søster Zooeys She & Him – note to self: næste kommenter på Blaa Vinyl må ikke nævne She & Him)

  2. hehe ja det må man sige er en god anbefaling… Jeg skal lige forstå om det er John der røg frem fra gemmerne Peter eller om det var Simon?

  3. Var lidt forvirret for jeg havde ikke set ovenstående video, men altså John er også godt, men det var nu Bridge Over Trobled Water som blev hevet frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *