alcoholic faith mission

Det er ved at være et par år siden jeg blev introduceret til dette fantastiske band, da jeg fik stukket en plade i hånden. Det var kærlighed ved første lyt. Siden da har jeg haft fornøjelsen af at se bandet i levende live et par gange og til at stifte bekendtskab med bandets bagkatalog. Jeg må dog indrømme at jeg er størst tilhænger af de seneste to plader, hvoraf den seneste Ask Me This som udkom d. 3. oktober, nærmest har kørt på repeat i pladespilleren lige siden den udkom. Dog havde jeg det i starten lidt svært ved intronummeret Down From Here, som det første minut udelukkende består af vokaler og dermed bringer tankerne på noget helt andet og mere helligt end man lige havde regnet med, men pladen blev hurtigt for mit vedkommende reddet med skæring to Alaska, som må siges at være yndlingsnummeret, hvilket det har været lige fra første lyt. Og jo bedre jeg har lært pladen i sin helhed at kende, giver intronummeret mere og mere mening. Det er alt i alt en dejlig harmonisk plade som kan anbefales på det varmeste.

Nu vi er ved det, så spiller Alcoholic Faith Mission på lørdag på Stengade sammen med Deer Bear, som en del af New Era Tour #4. Og der er noget at se frem til, for Alcoholic Faith Mission er et fantastisk band live, hvilket denne anmeldelse også gør klart endnu engang. Dørene åbner kl. 21, og det koster blot 90 kr at komme ind. Du kan også købe billet lige her. Læs mere om arrangementet her. Undertegnede ser meget frem til denne lørdag, og jeg ved at min medblogger gør det samme. Vi ses!

Vi fik desværre ikke lov til at streame yndlingsnummeret i denne omgang, men tilgengæld får i her et lyt med på skæring 3 Into Pieces:
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/25898614″ params=”show_comments=true&auto_play=false&color=0646f0″ width=”100%” height=”81″]

Orv…og her er forresten lige yndlingsnummeret fra deres foregående plade. My Eyes To See fra Let This Be The Last Night We Care:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *