spot optakt: blaavinyl’s spot guide 2017

blaavinyl SPOT guide 2017

I år er det undertegnedes 14. år i træk på SPOT Festival, og med så mange års SPOT-erfaring, ved man at det er umuligt at nå alt det man gerne vil se. Dels tager det tid at komme fra scene til scene, og dels ligger de dele af programmet man gerne vil se så stramt, at det er umuligt at nå det hele. Det har været lidt forskelligt fra år til år hvordan jeg har grebet det an. Sidste år var første gang nogensinde at jeg slet ikke lagde nogen planer pga. at jeg kun kunne være med på festivalen fra fredag sent, og så lørdag. Men ellers har jeg alle andre år lavet min egen tidsplan, som jeg har haft printet ud og medbragt. Nørd som jeg er. Det er sjældent jeg når bare halvdelen af det jeg har planlagt, fordi SPOT mindst lige så meget handler om at møde nye mennesker, og hænge ud med alle de rare folk man har mødt igennem årene. Men jeg kan godt lide at have en form for guide til hvad der kommer næste gang i programmet, som man godt kunne tænke sig at se, hvis man lige skulle have tabt tråden et øjeblik. Og ellers er det også bare sjovt at prøve at gå sammen med nogen man kender, og følge deres program lidt, man kunne jo blive overrasket.

I år har jeg valgt at lave en samlet guide til alle jer kære læsere, da det kan være rigtig svært at finde hoved og hale i SPOT programmet, som lader til at blive større og større år for år. Derfor kommer der her en blaavinyl.dk guide:

Torsdag bliver mere og mere accepteret som en officiel del af SPOT programmet. Jeg har ellers kun været til SPOT 1 gang på en torsdag, men i år skal det prøves igen, for programmet er alt for sprødt til at lade være, og allerede denne aften bliver det svært at vælge det ene fra det andet…men så er der ligesom varmet op til resten af festivalen. Læs mere om de 2 pre-parties her og her.
SPOTTORSDAG

Fredag går SPOT for alvor igang, og det bærer den stramme tidsplan bestemt også præg af. Kun 2 gange i løbet af fredag bliver jeg hårdnakket nødt til at vælge den ene fra den anden, da de starter på samme tid. Limbo x SPOT har både et program fredag og lørdag, jeg har fremhævet deres fredagsprogram, da det klart er her der er flest navne jeg finder interessante, men lørdag kan jeg også fremhæve Slowes der spiller kl. 22:05. Crunchy Frog holder traditionen tro fredagsfest på Sway nede ved Aarhus å, og der plejer at være pænt proppet med dejlige mennesker og god musik, så hvis du mener der ikke er mere for dig i det officielle program omkring midnat, så hop ned forbi Sway og drik dig i hegnet med de sprøde frøer. Har du ikke fået nok, så kan du passende slutte fredag af med Silvester og Farveblind.
SPOTFREDAG

Lørdag kan man starte blidt ud med paneldebat om musik på recept, som er et ret så spændende emne. Har man for mange tømmermænd til at overskue det, så kan man enten vandre ned til å’en, snuppe en burger på vejen, og tjekke UHØRT’s dayparty ud på Fidel’s. Eller hvis man hellere vil være oppe i nærheden af de andre scener, kan man gå op på HeadQuarters og hænge ud til Wonderwhy & Friends dayparty, hvor bl.a. vores gode bloggervenner ovre på Regnsky står bag. Står man lidt senere op, og skinner solen, så er det meget anbefalelsesværdigt at hænge ud ved scenen imellem SCC og Musikhuset, hvor Aftenrutine holder dayparty. Og ellers kører det bare derudaf resten af dagen og aftenen med svære valg, og med garanti gode oplevelser uanset hvad jeg ender med at vælge.
SPOT LØRDAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *