Mr. Tambourine Man

Northern Portrait
© Danielle Mandix

Jeg undskylder den manglende opdatering af bloggen her, men det skyldes blot travlhed.

Travlheden har dog også indeholdt lidt musik, selvfølgelig har den det. I søndags havnede jeg for eksempel til koncert i min nye hjemby med de amerikanske forvoksede teenagers i The Pains Of Being Pure At Heart (som min medskribent tidligere har skrevet om herinde). Men det var dog for én gangs skyld ikke så meget hovednavnet jeg kom for at se, men derimod opvarmningsnavnet (i dette tilfælde var der dog 2 opvarmningsnavne, men jeg syntes ikke om det første, så nævner derfor kun det andet), de danske og meget oversete og -hørte, Northern Portrait.

Jeg havde kun tjekket dem ud på Myspace én gang for længe længe siden, men det havde ikke helt ramt mig (er ikke så god til at tjekke navne ud igennem Myspace). Men jeg havde derimod hørt en del om hvordan de er live, og så derfor frem til at opleve dem. Det var en rigtig fin koncert. Forsangeren havde en fed stemme og gjorde flittigt brug af tambourinen. Faktisk så meget, at jeg helt glemte at lægge mærke til de andre 4 mand på scenen. Hehe. Faktisk var det deres første koncert i Danmark nogensinde, hvilket er ret komisk når nu det er deres hjemland, og publikum var ret vilde med dem. Jeg ser frem til at deres første album udkommer (forhåbenligt på vinyl) og til at opleve dem live endnu engang.

Min medblogger inde på Hits In The Car, har skrevet et par fine indlæg om koncerten og har til og med lagt et par numre med Northern Portrait op til download, så hvis du er blevet nysgerrig, så gå endelig derind og læs Stützer’s ord og hent numrene. Det kan anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *