No responses to “Is it a bird? Is it a plane? No it’s a Jellyfish!”

 1. Peter

  Hey Rune

  Hvis du virkelig vil nyde god powerpop må du ikke snyde dig selv for de skotske beach boys i Teenage Fanclub. Nick Hornby sælger dem meget bedre end jeg kan gøre her, i 31 songs.

 2. turboschlosser

  Hej Peter!

  Ok – tak for tippet. Dem vil jeg da helt sikkert give et lyt 🙂

 3. Morten

  Herligt med et indlæg om Jellyfish – de var et dejligt band. En skam det kun blev til de to plader. Jeg er selv mest pjattet med Spilt Milk og specielt New Mistake, som virkelig er en popperle.

  Og så kan jeg kun bakke op om anbefalingen af Teenage Fanclub – (min) verdens bedste band. Prøv at lytte til for eksempel Sparky’s Dream – smilet burde brede sig på læberne helt automatisk 🙂

  Og nu vi alligevel har fat i de der starthalvfemser-powerpoppere, så husk endelig også The Posies, Matthew Sweet og Velvet Crush. De er alle det rene guld.

 4. turboschlosser

  Det lyder slet slet ikke dårligt Morten. Jeg følger op på Teenage Fanclub as-we-speak… Vil da helt sikkert også notere mig de andre du nævner!

  Ja New Mistake er også fremragende… Jeg synes ikke der er mange svagheder at finde på de plader…..

 5. john sørensen

  Hej jeg har været fan af jellyfish siden de udsendt deres debut album bellybotom jeg forguder deres 2 album spilt milk der er ike lavet noget album siden beatles sgt pepper og beach boys smukke psydelic album.min mening er Jellyfish er verden bedste band men synd at de ikke er her mere .men derfindes et par andre bands der lyder lidt om dem b.la Bleu(redhead) hvor andy sturmer medvirker som trommeslager og skrevet en sang og leo som er et fritidsband af medlemmer fra b.la Bleu andy sturmer som dyrker E:L:O musik en nærmest en hyldest plade med deres egne nummer som lyder af E.l.o.og et andet band er Wondermints, Hal,merrymakers,og roger manning jr solo albummer minder meget om spilt milk
  john

 6. turboschlosser

  hey john.
  ok, ja jeg kan desværre ikke skrive mig på så tidligt i deres udgivelsesproces. men jeg er sandelig enig med dig i, at deres albums er helt fantastiske. jeg vil helt sikkert give Bleu et lyt 🙂 tak for tippet.
  rune

Leave a Reply