6 responses to “Man skulle bo i A.M.E.R.I.K.A.”

 1. Flemming Laursen

  Hej det lyder fandeme fedt. Men jeg er sgu i texas lige praecis den dag de spiller i Brooklyn. Damn! Jeg ville ellers meget gerne vaere vidne til den koncert.

 2. turboschlosser

  Hej Flemming! Ja for dælen, jeg ville også virkelig godt se det. Nå, jamen så er du i det mindste på den rigtige side af atlanten 🙂 Håber du nyder det i USA…?

 3. Rikke

  Det er snyd og humbuk er det. Hvad sker der for at Akron/Family i det mindste ikk lige følger deres nye legekammerater hjem til DK og spiller en enkelt koncert for venskabs skyld? suk…

 4. turboschlosser

  Det vil jeg også nok mene….øv bøv.

 5. Flemming

  Haha. Jeg saa forkert pa min billet. Jeg kan alligevel godt naa koncerten. Sweet! Jeg skal nok poste om det var godt. Og ja Rune man skulle bo I A.M.E.R.I.K.A. og det er da ogsaa det jeg goer. Saa hvis I ser flere fede koncerter I brooklyn/manhattan, saa sig lige til ik’? Ja og smid ogsaa et ord hvis du kommer paa visit herover.
  Peace

 6. turboschlosser

  Ja det må du endelig gøre Flemming – din heldige rad. Skal du egentlig være derovre i lang tid eller hvordan ser det ud? Og hvad laver du egentlig derovre? Ud over at være heldig at skulle til fed Slaraffenland koncert. Helt sikkert – skal nok sende det videre – er det der du opholder dig lige pt eller?
  Håber du hygger dig i hvert fald!

Leave a Reply