Man skulle bo i A.M.E.R.I.K.A.

10197-private-cinemaNu er jeg en af dem der holder utrolig meget af New York scenens seneste kunstnere der er dukket op til overfladen. Der er de åbenlyse Grizzly Bear, Vampire Weekend med mange flere. Men et af de utrolig spændende er de alternative folk rockere Akron/Family og mon ikke, om de så sandelig skal ud og spille sammen med noget nær den danske pendant til dem: Slaraffenland.

De teamer op på en tour – som denne skribent overordentlig gerne ville være vidne til – syv aftener rundt i Amerika. Slaraffenland, vil ligesom The Dodos engang gjorde det, være under navnet: Akron/Family Big Band.

Slaraffenland der jo er under Efterklangs pladeselskab Rumraket, har tidligere været med i samarbejder af samme dur, nemlig med det danske band Efterklang. Her gik de under navnet Slaraffenklang – jeg er stadig bitter over at jeg missede den koncert. Nå, bitterhed til side, for glædeligvis kan vi nu høre et nummer helt gratis fra Slaraffenlands kommende album We’re On Your Side her.

De Amerikanske tour datoer er her:

14.09 Jason’s Upstairs (m. Akron Family) – Hudson, NY

15.09 Site: B (m. Akron Family) – Williamsport, PA

16.09 Castaways (m. Akron Family) – Ithaca, NY

17.09 Mohawk Place (m. Akron Family) – Buffalo, NY

18.09 LOLA Fest 09 (m. Akron Family & Final Fantasy) – London, On (Canada)

19.09 Magic Stick (m. Akron Family) – Detroit, Michigan

20.09 21C Museum Atrium Gallery (m. Akron Family) – Louisville, KY

21.09 Garfield Artworks – Pittsburgh, PA

22.09 Union Pool – Brooklyn, NY

I samme omgang er der faktisk også nogle danske koncerter, dog desværre ikke med Akron/Family, men Slaraffenland er så sandelig også værd at se i deres egen konstellation:

10.09 Klaverfabrikken – Hillerød, Danmark

11.09 Templet (supp. 180 Grader Virvar) – Lyngby, Danmark

12.09 Loppen (supp. Flux) – København, Danmark

24.09 Fermaten – Herning, Danmark

25.09 Musikcafeen (supp. Southern Gothic Tales) – Århus, Danmark

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

6 tanker om “Man skulle bo i A.M.E.R.I.K.A.”

  1. Hej det lyder fandeme fedt. Men jeg er sgu i texas lige praecis den dag de spiller i Brooklyn. Damn! Jeg ville ellers meget gerne vaere vidne til den koncert.

  2. Hej Flemming! Ja for dælen, jeg ville også virkelig godt se det. Nå, jamen så er du i det mindste på den rigtige side af atlanten 🙂 Håber du nyder det i USA…?

  3. Det er snyd og humbuk er det. Hvad sker der for at Akron/Family i det mindste ikk lige følger deres nye legekammerater hjem til DK og spiller en enkelt koncert for venskabs skyld? suk…

  4. Haha. Jeg saa forkert pa min billet. Jeg kan alligevel godt naa koncerten. Sweet! Jeg skal nok poste om det var godt. Og ja Rune man skulle bo I A.M.E.R.I.K.A. og det er da ogsaa det jeg goer. Saa hvis I ser flere fede koncerter I brooklyn/manhattan, saa sig lige til ik’? Ja og smid ogsaa et ord hvis du kommer paa visit herover.
    Peace

  5. Ja det må du endelig gøre Flemming – din heldige rad. Skal du egentlig være derovre i lang tid eller hvordan ser det ud? Og hvad laver du egentlig derovre? Ud over at være heldig at skulle til fed Slaraffenland koncert. Helt sikkert – skal nok sende det videre – er det der du opholder dig lige pt eller?
    Håber du hygger dig i hvert fald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *