jens-ulrik

Foto: Cecile Smetana Baudier
Foto: Cecile Smetana Baudier

Vi har tidligere haft fornøjelsen af, at have Jens-Ulrik Kleemeyer til at skrive et gæsteindlæg her på bloggen. Denne gang vil vi dog gerne skrive noget om ham.

Kleemeyer, der også er en del af solskinsgruppen Green Lives – der i øvrigt for nylig var aktuelle i Radio24Syvs Monogram serie, og som arbejder på debutalbum, har også gjort sig udi et soloprojekt.

Der har været en række numre online, men han var altså senest aktuel med en lille fire numre lang EP, der har været tilgængelig på Jens-Ulriks Bandcamp-profil. Det er fire meget stemningsfulde numre, som jeg personligt holder utrolig meget af. Der er en stor grad af varme og også hittepåsomhed indenfor den traditionelle singer/songwriter-genre bag klaveret. For eksempel den dejlige Forest Song”, der blot udgøres af klaver, og Kleemeyers egne vokale lag. En varm og optimistisk sag – og på trods af større alvor i tonen, så er det også det, der gennemsyrer de fire numre.

Der er også en behagelig instrumental ro på slutteren “Town Flower”, og der er altså generelt tale om en rigtig fin samling sange.

Den gode nyhed er, at Jens-Ulrik netop har lagt dem ud til gratis download , og det er der altså ikke nogen grund til at spare sig for.

Læs mere om Jens-Ulrik Kleemeyer her, Green Lives her – og download EP’en herunder:

Udgivet af

Rune

specialezombie og musiknarkoman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *