Et julemirakel

Det er et evigt tilbagevendende problem hvert år i december – jagten på julemusikken der bringer dig i den rette stemning. Jo ældre jeg bliver, jo mere skal der til for at skabe noget der bare ligner den julestemning jeg som barn oplevede hver jul.

Sidste søndag tog jeg ind på Huset i Magstræde og oplevede den ydmyge Jonas Petersen alias Hymns From Nineveh i selskab med 3 glimrende musikere, fremføre hele sin nye jule EP med den passende titel Uncomplicated Christmassongs. Jeg havde ikke rigtig lyttet til noget med ham inden jeg tog derind, men jeg gik bestemt ikke skuffet derfra. Det er efterhånden svært at imponere mig når det kommer til singer/songwriter genren, men hele stemningen og den meget simple måde sangene blev fremført på, samt ikke mindst hans stemme, listede på sin egen lille finurlige måde ind under min hud og ville ikke give slip.

Med denne rigtig gode oplevelse i hukommelsen og den ovennævnte søgen efter den rette julestemning, købte jeg forleden jule EP’en og har nærmest ikke lyttet til andet siden. Jeg er faldet pladask for den og min julestemning er i hus. Juhuuu! Pladen er, på trods af at den er alt for kort, stopfyldt med en ubeskrivelig smuk julestemning, du ikke kan stå for. Så gør dig selv den tjeneste og lyt til nummeret Christmas Is Here nedenfor, som er undertegnedes absolutte favoritnummer. Hvis det falder i din smag, så gå herind bagefter, køb den og spred den gode stemning.

[soundcloud url=”http://soundcloud.com/blaavinyl/hymns-from-nineveh-christmas-is-here” params=”show_comments=true&auto_play=false&color=49a9e1″ width=”100%” height=”81″ ]

3 tanker om “Et julemirakel”

  1. Pingback: blaa vinyl
  2. Pingback: blaa vinyl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *