Den magiske bjørnebande

Efter at have gennemgået min kalender for dette år, er det gået op for mig hvor lidt koncerter jeg egentlig går til udover dem jeg arrangerer/afvikler på Stengade. Det er egentlig for dårligt, og måske det skulle være et nytårsforsæt for 2013 at give mig selv chancen for at få flere store oplevelser i scrapbogen?

Anyways, grunden til at jeg kiggede min kalender igennem for andre store koncertoplevelser, er fordi jeg i går aftes oplevede Grizzly Bear i levende live for fjerde gang i mit liv, og sikke en oplevelse! Men før jeg udråbte den til årets koncert, ville jeg sikre mig at der ikke gik nogen i glemmebogen, hvilket til min store overraskelse ikke var. Der var simpelthen ikke andre koncerter der kom op på samme niveau. Aftenens højdepunkt for mit vedkommende (udover deres akustiske ekstranummer (se billede nedenfor)), var da de spillede ‘Shift’ (fra henholdsvis debutalbummet Horn of Plenty (2004) og EP’en Friend (2007)). Sikke et magisk øjeblik. Videoen nedenfor giver en nogenlunde idé om hvordan det lød:

Ikke mindst det flotte lysshow, som egentlig ikke var noget helt vildt og fancy, var med til at danne de smukke rammer om musikken, som det hele jo handler om. Man glemte helt tid og sted, og det er fantastisk når det sker! Her til sidst endnu et billede fra en mindeværdig aften, hvor bandet samlet midt på scenen, for et øjeblik fik den alt for store sal og scene til at virke meget mindre og mere intim…endnu et magisk øjeblik:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *