Slaraffenland på Klostret

Når nu Rune har så travlt med at promovere gadefest i Århus, vil jeg være så rar at støtte op om mine arvtagere på Studenterhuset Klostret. For selvom man ikke skulle tro det, har de kære folk faktisk fået konkurrence til stregen på grund af blandt andet gadefesten. Så her kommer lige lidt reklame.

Slaraffenland som de sidste par måneder har haft vældig travlt med bl.a. SXSW og turnévirksomhed i England, har taget sig tid i kalenderen til at spille på Studenterhuset Klostret i Kolding på lørdag. De SPOT aktuelle herrer er kendt for at levere en farverig indiepop fest når de spiller live, og på lørdag er sikkert ingen undtagelse. Undertegnede skal selvfølgelig ned og se det, og glæder sig rigtig meget. Sidst jeg så dem, var i konstellationen Slaraffenklang, hvor de spiller sammen med Efterklang. Hvilket var en fantastisk oplevelse! Denne konstellation kan man også være så heldig at opleve på SPOT Festivalen på åbningsaftenen.

Men for lige at vende tilbage til hovedformålet med dette indlæg, så spiller Slaraffenland nu på lørdag d. 8. maj på Studenterhuset Klostret i Kolding (det kan ikke siges nok gange hva?!). Entréen ligger på sølle 30 kr (WOW!). Så kom kom kom for pokker! Og med de lave priser på øl og alkopops, kan det kun blive en fest. Læs mere om arrangementet her.

En tanke om “Slaraffenland på Klostret”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *