poetry in mono #13 i glimt

For lidt over en uge siden afholdte vi sæsonens første Poetry In Mono, og det forløb sædvanligvis i den gode stemnings favn og så sandelig også den skæve pops tegn. Det nye musiksite Unisonkbh.dk har skrevet en rigtig fin anmeldelse af aftenen her, hvor de både rammer konceptet omkring Poetry In Mono og selve koncerterne ganske godt. De har til og med lavet et fint interview med Nicolai Koch aka mr. PRE-Be-UN som du kan læse her.

Tue Blichfeldt har været så sød at låne os hans billeder af Lars and The Hands of Light (se ovenover) og undertegnede nåede lige at fange et par stykker af PRE-Be-UN. Billeder som allesammen fanger den gode poppede stemning meget godt.

Næste Poetry In Mono (som desværre også bliver efterårets sidste af slagsen) er d. 17. oktober kl. 21 på Stengade, hvor vi skruer op for shoegaze med Scarlet Chives og norske Dråpe på scenen. Til at underholde jer i løbet af aftenen når der ikke lige er musik på scenen, får vi fint besøg af Mads Axelsen fra Det Elektriske Barometer, som vil vende nogle plader for os. Læs mere om hele herligheden her og her og sæt et stort fedt kryds i din kalender. Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *