No responses to “Med klumpen helt oppe i halsen”

 1. Rune

  Fint indlæg Rikke, det var jo i hvert fald også det indtryk jeg fik af din opfattelse af koncerten.

  Jeg har lige sent min til Voxhall, og det er så sandelig også lige her:

  http://turboschlosser.blogspot.com 🙂

  Tak for en hyggelig aften.

 2. Rikke

  Tak fætter. Og cool anmeldelse fra din side også…du har bestemt hevet højdepunkterne frem der, på en meget mere anmelderagtig måde end jeg lige magter at stille op med i dag.

  Selv tak for en fin aften!

 3. Peter

  Jeg synes det første 40-45 min af koncerten var rent ud sagt elendige, mage til unuanceret pikrockede og tramper-techno’ede versioner af rigtig fine sange skal man lede længe efter, derefter tog han sig heldigvis sammen og fik lavet en hæderlig aften ud af det – specielt afslutteren (hvis jeg husker korrekt) Dear John var dejlig, men en overall lidt skuffende aften for mit vedkommende ihvertfald.

 4. Rikke

  Nå da da…jeg husker kun 1 af numrene som tramper-techno’et. Men smag og behag 🙂

 5. Peter

  nå ja – tramper og tramper, lidt overdrivelse fremmer forståelsen, men jeg synes ihvertfald ikke rigtigt han fik overført de fine nuancer fra pladerne ret godt, men det synspunkt var jeg vist også ene om blandt dem jeg var til koncert med.

 6. Rikke

  Ja, det var du vist…for jeg fulgtes løst med to hold folk den aften og pendlede lidt frem og tilbage imellem dem både i pausen og efter koncerten, og de var mindst lige så imponerede som jeg.

  Jeg tror måske også det handler om hvilke forventninger man har haft til det…og selvfølgelig havde jeg forventninger, men har af erfaring lært ikke at skrue for højt op på dem, for netop ikke at blive skuffet…

 7. Årets koncerter « blaa vinyl

  […] halsen hver gang jeg hører Emil Svanängen’s røst i mine ører. Jeg skrev også et indlæg herinde kort tid efter […]

Leave a Reply