den store blaavinyl spot guide – torsdag

så er dagen endelig kommet, hvor SPOT Festival på fineste vis bliver skudt igang, og traditionen tro, er vi her på bloggen klar med en guide til alle tre dage (1 dag ad gangen), hvor vi har plukket de ting ud af programmet, som vi synes er oplagte at lægge en tur forbi i løbet af festivalen. allerede her torsdag aften bliver det presset, hvilket er kendetegnende for både SPOT, men også for resten af guiden, som vil blive lagt op her på bloggen dag for dag under festivalen.

vi lægger ud med hvad der efterhånden er ved at være en tradition for festivalen, og som også plejer at være den helt store publikumsmagnet. nemlig smash!bang!pow!’s forfest på RADAR, som i år kan præsentere hjalte ross, nurse, zaar, bona fide, simon littauer, og modest.

kl. 19:30smash!bang!pow! presents…RADAR

næste anbefaling, er én vi har været forbi forleden med Magnus Grilstad fra Wonderwhy. en god blandet pose slik på VoxHall hele aftenen. det skal nok blive godt. så hvis man ikke når ind til s!b!p!’s populære forfest, så kan man enten vælge at gå ned på VoxHall, eller også….

kl. 20:00
WonderWhy & We Are Suburban SPOT kick offVoxHall

…kan man gå på HeadQuarters og få gratis gulddamer, skåle tillykke med de sprøde frøer, og rocke igennem til The Tremolo Beer Gut og D/troit.

kl. 21:00Crunchy 25th Anniversary PartyHeadQuarters

der er noget for enhver smag denne første aften på festivalen. vi ses derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *